O poslu

    Ja se zovem Dejan Radosavljević, po struci sam veterinarski tehničar, zaposlen sam od 1993. godine u privatnoj veterinarskoj ambulanti "RAMONA" - Petrovac na Mlavi, a inače se bavim i uzgojem goveda. Bavljenje ovim poslom je tradicija u mojoj porodici još od mog dede Miroslava Radosavljevića, veterinarskog tehničara, radnika i penzionera veterinarske stanice Petrovac na Mlavi kao i oca Siniše Radosavljević, veterinarskog tehničara, radnika veterinarske stanice Petrovac na Mlavi.

    Korekcijom papaka bavim se od 1996. godine iz razloga zbog velikih problema kod priplodnih krava koji je do tada poljoprivrednicima bio nerešiv problem. Tokom godina rada radio sam na usavršavanju ovog posla, nabavljao potreban alat (većinom iz inostranstva) i sa pravom mogu za sebe da kažem da mogu da rešim sve probleme te vrste bez obzira na starosno doba životinje, visinu bremenitosti uz veliku sigurnost.

    Radi efikasnijeg rada 2008. godine uvezao sam nov prohodni box "TOP5" čime sam dobio bezbedniji rad za životinju. Sa ovim boksom može se raditi životinja bez obzira na visinu bremenitosti.

Jedno novo iskustvo u radu na KIP boksu u Austriji

Ja i Rudi Ja i Rudi
Ja i Rudi Ja i Rudi
Ja i Rudi Ja i supruga (Stručni tim)
Ja i Rudi Ja i supruga (Stručni tim)